Mandala teken- en kleurboek

Mandala teken- en kleurboek Image
Detail Image
Detail Image
Detail Image

Ontdek de kunstenaar in jezelf.

Dit 'Mandala teken- en kleurboek' heb ik ontwikkeld nadat ik talloze malen met ouderen met dementie heb getekend, geschilderd en gezongen. Voor deze groep is het moeilijk om 'zomaar' iets uit het geheugen naar boven te halen. Door hen op creatieve wijze te activeren en binnen de kaders houvast en ruimte te bieden, komen zij weer in beweging.Tekenen is een vaardigheid die in de vroege jeugdjaren wordt geleerd. Door dit opnieuw op een laagdrempelige manier aan te bieden, wordt iets wakker geschud dat lang geen prikkel heeft gehad. Tijdens het tekenen met mensen met dementie ervaar ik dit steeds weer. Dit boek, met 24 in te vullen mandala's, is voor hen bestemd, maar is ook geschikt voor een breder publiek.

Zingen met elkaar
Zingen brengt plezier en maakt herinneringen los. Bij dementie worden de liedjes van vroeger lachend herkend. De tekst komt als vanzelf. We zingen tijdens of na het tekenen. De teksten van een aantal liedjes staan achterin het boek. Zo kunnen kinderen en kleinkinderen de liedjes meezingen; bij elke mandala een ander liedje.

De prijs is € 15,-, verzendkosten € 4,-.
Bij bestelling van meer stuks tegelijk worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en - indien van toepassing - achteraf teruggestort.

Your Price:€15.00
Choose from 1 to 10: