Ontdek de kracht van Tekentaal

Ontdek de kracht van Tekentaal Image
Detail Image
Detail Image
Detail Image
Detail Image

Oefening baart kunst Dit boek met 55 oefeningen zijn slechts een aanzet tot inspiratie en kennismaken met wat tekentaal met je doet. Elke oefening staat op zichzelf. Een kleine 'vertaal'-opdracht versterkt je inzicht en geeft helderheid. Het resultaat is niet het belangrijkste, juist wat je onderweg tegenkomt, geeft je de inzichten. Is het resultaat daarnaast ook nog eens mooi, dan heb je dubbel plezier. Hoe meer je oefent, hoe mooier de resultaten. Uiteraard kan elke oefening herhaald worden met andere materialen en andere kleuren. Je kunt met dit boek jaren vooruit!

De prijs is € 34,95, verzendkosten € 4,-
Haal je het boek bij Josée af, dan krijg je van haar de verzendkosten terug. Een tegoedbon in het boek geeft recht op een eenmalige korting van € 35 op een workshop of cursus. Bijvoorbeeld de workshop met inleiding tot dit boek. Kijk bij HOME (linksboven).
Bij een bestelling van meer stuks tegelijk worden er géén verzendkosten in rekening gebracht en - indien van toepassing - achteraf teruggestort.

Atelier Josée Werk je liever in een groep, kijk dan ook bij HOME (linksboven) voor workshops en cursussen tekentaal en creatieve bewustwording.
Tekentherapie Josée Kijk bij HOME voor één-op-één tekentherapie.

Your Price:€34.95
Choose from 1 to 10: